Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la preturi mici!!!

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezervor acumulare apa calda (puffer) 1000 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2549 lei Lei
Brand
Ecorotary
Out Of stock
Descriere
Rezervoare de acumulare apa calda (puffere) cu volumul de 1000 litri la un pret accesibil.
Durata de viata 50 ani, pentru ca polipropilena este mai durabila decat otelul!
Transport gratuit!
Fiind FARA PRESIUNE, nu necesita vas de expansiune mare ca pufferele clasice (Un astfel de vas mare costa in jur de 700 lei)
Poate fi folosit SI CU PANOURI SOLARE (La pufferele din otel nu se pot adauga ulterior serpentine)
Dotat cu o serpentina de inox fara posibilitate de depuneri
Optional: serpentina in plus pentru producere apa calda instant. (Nu e nevoie de boiler si pompa, deci fara consum de curent)

Acum pentru stocarea caldurii de la centrala termica producem rezervoare de acumulare apa calda (puffere)nepresurizate realizate din polipropilena import Germania. Presiunea nu este in rezervorul de acumulare si in schimbatorul de caldura din inox.

Bineinteles aceste puffere nepresurizate sunt produse de multi ani in tarile occidentale precum Germania.

Va oferim spre vanzare puffere ECO ROTARY ce pot fi conectate la mai multe surse de caldura cum ar fi: centrale pe lemne si peleti, pompe de caldura, panouri solare,etc.

La aceste boilere solare se pot monta diferite schimbatoare de caldura pentru a adapta pufferul la aceste sisteme,dar si la producerea apei calde necesara in gospodarie.

Practic cu un singur rezervor de acumulare apa calda, inlocuim diferite sisteme conducand la economisirea consistenta a banilor dvs.Se poate monta si rezistenta electrica pentru perioadele intermediare iarna-primavara sau toamna-iarna cand centrala termica nu functioneaza iar soarele nu este destul de puternic pentru a incalzi apa din panoul solar.Astfel avem un boiler pentru apa calda.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura