Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la preturi mici!!!

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rezervor  apa pentru incendiu 15000 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14999 lei Lei
Brand
Ecorotary
Out Of stock
Descriere
Rezervoare apa incendiu 15mc

Descriere:

Aceste rezervoare apa incendiu 15mc marca Eco Rotary se folosesc in cazurile de prevenire si stingere a incendiilor in locatiile unde se impune acest lucru conform legilor Rezervorul poate fi utilizat si pentru acumularea unei rezerve de apa de la put/fantana pentru perioadele mai secetoase cand nivelul panzei freatice scade.Surplusul de apa poate fi evacuat in kit de drenaj subteran sau tunele de percolare.

Durabilitatea polipropilenei din care este realizat acest rezervor de incendiu de 15mc este de cel putin 50 de ani, ceea ce inseamna ca acesta va rezista o perioada foarte lunga de timp, fara a fi necesara reparatia si inlocuirea.

Detalii tehnice:

pret total pe factura
volum total 15000 litri
prelungiri pentru gura vizitare pentru o ingropa acest rezervor apa incendiu 15000 litri la 800mm sub pamant
dimensiuni utile D/L/H(mm): 2300/3700/3100 inaltime totala cu extensie
gura de vizitare D/H (mm): 600/800
optional Capac verde necarosabil cu incuietoare D-600mm la doar 269 lei
capac necarosabil din plastic,optional se poate si capac carosabil,cereti oferta la contact
Material polipropilena PP-C grosime 8mm+ ranfortari
racorduri filetate 3 bucati pana la 3 tolli incluse in pret,alte racorduri contracost in baza discutiei cu clientul.
garantie 2 ani,durata de viata este de cel putin 50 ani
transport gratuit pe drumurile rutiere din toata tara(trimiteti cerere de oferta pentru detalii cu adresa de livrare si produsul la contact)
asistenta telefonica la montaj
Datorita comenzilor numeroase livrarea se face intre 5 si 20 zile lucratoare de la plata unui avans de 40% baza facturii/contract.Diferenta cu O.P. inainte de livrare sau la livrare inainte de descarcare(descarcarea este in sarcina clientului)
Montaj:

In cazul in care panza freatica este la suprafata rezervorul este instalat in groapa pe o baza de beton armat, apoi acesta trebuie sa fie ancorat la baza de beton cu curele de cuplare sintetice care sunt atasate la piese inglobate montate in timpul etapei de turnare a betonului.

Cisterna nu este montata pe placa de beton ca atare, ci pe un strat de nisip cu grosimea de 100 - 200 mm, care va fi montat pe partea superioara a betonului.

Completarea rezervorului instalat se realizeaza cu nisip sau cu un amestec de ciment-nisip in proportie de 1/6, reumplerea se realizeaza in straturi cu tampoane, straturi 40 - 50 cm, tamponarea poate fi placa vibranta, manuala sau turnand nisip cu apa.

Concomitent cu stropirea, rezervorul antiincendiu este umplut cu apa, dupa finalizarea lucrarilor de instalare, recipientul trebuie sa stea cu apa timp de 4 pana la 7 zile, dupa care apa poate fi pompata.Atentie!!Daca panza freatica este la mare adancime se poate monta rezervorul fara placa de beton,direct pe patul de nisip de 200mm.

Caracteristicile instalarii rezervoarelor din polipropilena
Atunci cand se sapa o groapa pentru instalarea unui rezervor, este necesar sa se asigure masuri de siguranta si sa se excluda posibilitatea prabusirii peretilor gropii.
Ca baza pentru un container de polipropilena, puteti utiliza o placa de beton armat din fabrica finita sau o placa turnata direct pe un santier, este interzisa realizarea unei baze de mai multe placi separate;
Pentru armarea placii, armaturile cu un diametru de 12 mm intr-o plasa cu o celula de 200x200 sunt potrivite, pentru piese incorporate (bucle pentru ancorarea containerului), fitinguri netede d - 16 mm;
Este interzisa conducerea si parcarea masinilor in locul in care este instalat rezervorul de polipropilena, la instalarea produsului in locuri cu trafic, este necesara instalarea unei placi de descarcare din beton arm
at, care va compensa sarcina.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura