Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la preturi mici!!!

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tunele percolare Eco Rotary

0 stars: 0.00 din 0 pareri

300 lei Lei
Brand
Ecorotary
Out Of stock
Descriere
Tunele percolare Eco Rotary

Descriere:

Prin folosirea acestor tunele de percolare Eco Rotary se reduc cu 50% cheltuielile de montaj,deoarece se economiseste cu escavatiile, pietris, nisip, transport, manopera, etc.

Tunelul de percolare pentru drenarea apei este un produs de inalta performanta,acesta inlocuiind traditionalul dren cu tevi perforate. In ultimii ani sistemul tunelului de percolare a schimbat drastic tehnologia eliminarii si infiltrarii apei uzate in pamant.

Tunelul de percolare ECO ROTARY este realizat din PEHD (fiind reciclabil ca material protejeaza mediul) si de aceea aveti garantia ca nu se va deteriora in timp. Au rezistenta mecanica si chimica superioara datorita ranfortarilor exterioare PEHD. cu dublu strat; sunt extrem de rezistente la coroziune si la traficul auto si pietonal.

Aceste tunele de percolare maresc capacitatea de infiltrare a apei fata de sistemul traditional. Acesta este inlocuitorul direct pentru drenul cu tevi si pietris.

Tunelul de drenaj ECO ROTARY are o capacitate de percolare mai mare cu 60-70% decat cea a unui dren conventional cu teava de drenaj pe acelasi volum de excavatie inlocuind practic 6 ml tub drenaj 110mm.

Dimensiuni:1200mm lungime/550mm latime/275mm inaltime/ volum total-150 litri Capacitate de acumulare de pana 300 litri daca e montat conform instructiunilor de mai jos.
Detalii MONTAJ:

Instalarea acestuia este foarte simpla: sapati santul la o adancime de 1,3m latime 0,8m si lungimea de 1,3m pentru un tunel de percolare apoi pe fundul santului se pune un strat de 20cm nisip,30-50cm pietris sau refuz de ciur pana la cota de iesire a statiei apoi puteti aseza camerele tunelului de percolare cu partea deschisa in jos, asamblati-le intre ele ,conectati la iesirea ultimului tunel un tub de aerisire de 110mm si in cele din urma acoperiti tunelele cu pietris fin pana la partea superioara a acestora,deasupra puneti o folie de polietilena pe toata lungimea si latimea santului iar apoi acoperiti cu pamant pana sus.

Pentru a obtine o infiltrare a apei epurate cat mai eficienta este necesara o camera de percolare pentru 2 persoane ,deci ca exemplu pentru o statie de epurare de 4 persoane sau o fosa septica pentru 4 persoane este nevoie de doua tunele de percolare.

Tunelul de percolare poate fi montat foarte usor de o persoana avand doar 11 kg.

Se monteaza la mai mult de 15m de fantani si 3m de casa. Este necesar doar de un excavator si o camioneta. Camerele tunelului sunt foarte usoare si pot fi livrate intr-o singura camioneta fiind instalate manual.Atentie!!! la capatului ultimului tunel montat se racordeaza aierisirea.

Racordurile intrare-iesire a fiecarui tunel ofera posibilitatea conectarii rapide a acestora pentru a realiza un tunel compact, instalarea acestuia se realizeaza intr-un timp mult mai scurt fata de realizarea anevoioasa a drenului cu teava.

Tunele de percolare pentru drenaj care pot fi folosite la orice aplicatie care necesita drenarea apei in sol. Oferind o capacitate infiltrata mult mai mare pe metru patrat, tunelul de percolare solicita mai putin de jumatate din spatiul convetional al drenului cu teava, nedepinzand de loc si agentii externi.
Peretele tunelului de percolare este realizat astefel incat permite efluentului sa se infiltreze in sol. Partea inferioara a camerei de percolare garanteaza infiltrarea deoarece este complet deschisa avand o eficienta de 100% si care alaturi de perete ofera tunelului o capacitate infiltrata maxima pe termen lung.

Pentru ca tunelul de percolare ECO ROTARY ocupa o suprafata mult mai mica fata de drenajul traditional mediul este mult mai putin afectat.

Tunele de percolare de vanzare cu transport gratuit.Termenul de livrare este de maxim 5 zile lucratoare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura