Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Calitate la preturi mici!!!

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bioactivatori bacti + fose septice si statii de epurare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

89 lei Lei
Brand
Ecorotary
Out Of stock
Descriere
Bioactivatori bacti+

Bioactivatori bacti+ pentru fose septice sunt de foarte buna calitate comparabile cu diavolina dar la un pret mult mai mic.

Transport gratuit in raza sediilor fancourier din toata tara!
Poate fi folosit fara probleme pentru fose septice si statii de epurare marind astfel eficienta acestora in epurarea apei menajere.

Principiul de functionare:

In natura, toate substantele de origine animala si vegetala sunt diluate si prelucrate in alimente vegetale cu ajutorul enzimelor si bacteriilor. Bacti + bioactivatori utilizeaza acelasi principiu bio-enzimatic de degradare a animalelor, plantelor si chiar a unor deseuri chimice. In termen de o ora dupa administrarea bacteriilor in sistemul de tratare a apelor reziduale, bacteriile noastre utile incep sa se transforme in apele uzate prin descompunerea materialelor organice. Acestea sunt alimentele lor naturale. Ele mananca deseuri si raspandesc intregul sistem, curatandu-l complet.
Bacteriile bune si rele care sunt prezente in sistemul de tratare a apelor reziduale concureaza pentru sursa de hrana. Deoarece bacteriile noastre sunt superioare, bacteriile rele sunt lipsite de surse de hrana si sunt suprimate. Apa la iesirea din sistem sufera o foarte buna curatire igienica.
Tratamentele de intretinere ocazionale (o data pe luna) impiedica acumularea de deseuri organice noi si mentin populatia de bacterii sanatoase in sistem!

Prin utilizarea complexului de bioactivatori Bacti + de bacterii enzimatice, apa reziduala primeste calitatea celei de-a doua categorii de ape reziduale pentru evacuarea in cursurile de apa.

Bacti + este sigur pentru oameni, mediu si instalatii. Produsul nostru inlocuieste particulele de deseuri in apa si dioxid de carbon, care parasesc instalatia de tratare a apelor reziduale ca inofensive.

Avantaje:

· Previne acumularea de deseuri organice, descompunandu-le.

· Produs de inalta calitate, cu un continut ridicat de culturi bacteriene active.

· Elimina mirosurile neplacute pe cale naturala

· Accelereaza descompunerea grasimilor, celulozei, unsorii, proteinelor, amidonului etc.

· Reduce nevoia de curatare prin vidanjare

· Rezolva problema cu reactivarea foselor iesite din uz

Caracteristici:

Ambalaj: 500gr. Pachet

Aspect exterior si culoare: Praf, bej deschis

Continutul pachetului: 500 gr. praf activ Bacti+, 1 lingurita masuratoare, Instructiuni de utilizare (RO/En)

Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei

Mod de utilizare:

Pentru utilizare in fose septice si statii de epurare a apelor uzate

Initial, 2 lingurite masuratoare (40gr.) lŠ° m3. Doza lunara de intretinere: 1 lingurita masuratoare (20gr.) la m3. Doza necesara de Bacti+ se toarna direct in fosa, iar daca asta nu este posibil, se toarna in toaleta cea mai apropiata si se trage apa.

Informatii suplimentare la 0724172175/ 0751524501 sau email:info@fosaeco.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura